Wednesday 29 August 2012

Daily ::: make up

Kasdienis makiažas 
:::

Kai tik pradėjau rašyti MahPride, formspring'e radau pasiūlymą parašyti apie savo kasdienę kosmetiką. Na taip, kiek pavėlavau, bet tikiuosi, kad bus įdomu.
Vasarą dažausi tikrai mažiau nei kitais metų laikais. Savaime suprantama, jog niekas nenorėtų užgožti pajūrio įdegio su sluoksniu pudros ar skaistalais. Tad papasakosiu apie savo dažniausiai naudojamas priemones:

Pagrindas
:::
Kaip minėjau, vasarą kreminės pudros nenaudoju, bet jei reikia paslėpti kokią problematišką vietą tam naudoju Mary Kay krempudrą. Lengvos tekstūros, tepant šepetėliu lygiai pasiskirsto ant veido ir nepaslepia natūralių jo bruožų. Jei jau tenka panaudoti ją, neapsieinu be kompaktinės Mary Kay pudros kuri makiažą padaro dar natūralesnį bei lygesnį. Paryškinti skruostikauliams naudoju Manhattan skaistalus arba pudrą Egyptian Erde.

Akys
:::


Kasdien naudoju tik tušą ir rudus šešėlius paryškinti antakiams, bet progomis neapsieinu be šešėlių. Neturiu jų gausybės, bet turiu tai, ko man dažniausiai prireikia. Manhattan šešėliai - mano mylimiausi. Sodrių spalvų, lengvai tepami, nekyla problemų dėl išsiliejimo ar išbukimo. Mary Kay šešėlių rinkinys padeda nežymiai bei natūraliai akcentuoti akis (dažniausiai kai neišsimiegu arba noriu ko nors smagesnio kasdienai). Dior šešėliai konfiskuoti iš mamos. Labai mėgstu žaisti dviejų spalvų perėjimais... Tušų turiu galybę: ilginančių, tankinančių, storinančių... Pagrinde naudoju tik nuotraukoje matomus tris.

Lūpos
:::
Jei jas dažausi tai tik labai retai ir labai saikingai: arba ryškiai raudonai arba tik balzamu. Svajoju apie ryškiai rožinius lūpų dažus - reikės išpildyti! AVON lūpų dažai bei Mary Kay gydomasis lūpų balzamas (niekada neleis lūpoms atrodyti blogai).

Tikiuosi, jog buvo įdomu.
___
Urtė

No comments

Post a Comment

© minimal delight
Maira Gall